👤

15+5×{5+5:[45:5-(36:x+4×1)]+6×0}=65

Răspuns :

15+5•{5+5:[9-(36x+4)]+0}=65. 15+5•{5+5:[9-(36x+4)]}=65-0. 15+5•{5+5:[9-(36x+4)]}=65. 5+5•{5+5:[9-(36x+4)]}=65-15. 5+5•{5+5:[9-(36x+4)]}=50. 5•{5+5:[9-(36x+4)]}=50-5. 5•{5+5:[9-(36x+4)]}=45. {5+5:[9-(36x+4)]}=45:5. {5+5:[9-(36x+4)]}=9. 5:[9-(36x+4)]=9-5. 5:[9-(36x+4)]=4. [9-(36x+4)]=5•4. [9-(36x+4)]=20. (36x+4)=20+9. (36x+4)=29. 36x=29-4. 36x=25. x=36•25. x=900
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari