Răspuns :
((2x-200)*2-600)*2-200=1000
((2x-200)*2-600)*2=1200
(2x-200)*2-600=600
(2x-200)*2=1200
2x-200=600
2x=800
x=400
((2x-200)*2-600)*2=1200
(2x-200)*2-600=600
(2x-200)*2=1200
2x-200=600
2x=800
x=400
[(x•2-200)•2-600]•2-200=1000
[(x•2-200)•2-600]•2=1200
(x•2-200)•2-600=600
(x•2-200)•2=1200
x•2-200=600
x•2=800
x=400
[(x•2-200)•2-600]•2=1200
(x•2-200)•2-600=600
(x•2-200)•2=1200
x•2-200=600
x•2=800
x=400
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!