Răspuns :
Simplifici 9 supra 27 cu 9 si vei obține 1 supra 3 .Acum putem observa că am obținut "x supra 6= 1 supra 3"
6 este un divizor al lui 3 , deci vom simplifica "x supra 6 cu 3" si vom obține că "x:3 supra 3 = 1 supra 3 " . Deoarece avem același numitor , putem realiza că "x:3=1
rezultă :
x:3=1
x=1×3
x=3
SUCCES !!!
6 este un divizor al lui 3 , deci vom simplifica "x supra 6 cu 3" si vom obține că "x:3 supra 3 = 1 supra 3 " . Deoarece avem același numitor , putem realiza că "x:3=1
rezultă :
x:3=1
x=1×3
x=3
SUCCES !!!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!