Răspuns :
Ф[tex]RASPUNS :[/tex]
[tex] ( x + 282 - 75 ) : 2 = 208 =\ \textgreater \ x + 282 - 75 = 208 * 2 =\ \textgreater \ x + 282 - 75 = 416 = \ \textgreater \ x + 282 = 416 + 75 =\ \textgreater \ x + 282 = 491 =\ \textgreater \ x = 491 - 282 =\ \textgreater \ x = 209 =\ \textgreater \ S = { 209 } [/tex]
[tex] ( x + 282 - 75 ) : 2 = 208 =\ \textgreater \ x + 282 - 75 = 208 * 2 =\ \textgreater \ x + 282 - 75 = 416 = \ \textgreater \ x + 282 = 416 + 75 =\ \textgreater \ x + 282 = 491 =\ \textgreater \ x = 491 - 282 =\ \textgreater \ x = 209 =\ \textgreater \ S = { 209 } [/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!