Răspuns :
a+b=93
a-b=5, rezulta ca a=5+b
inlocuim in prima relatie
5+b+b=93
5+2b=93
2b=88
b=44
a=49
a-b=5, rezulta ca a=5+b
inlocuim in prima relatie
5+b+b=93
5+2b=93
2b=88
b=44
a=49
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!