Răspuns :
(3x-5)(x+1)+(5-3x)(2x+1)-(3x-5)(x-3)=
(3x-5)(x+1)-(3x-5)(2x+1)-(3x-5)(x-3)=
(3x-5)(x+1-2x-1-x-3) =(3x-5)(-3-2x)
(3x-5)(x+1)-(3x-5)(2x+1)-(3x-5)(x-3)=
(3x-5)(x+1-2x-1-x-3) =(3x-5)(-3-2x)
3x°2-5+10x°2-3x-3x°2-15=-20+10x°2-3x Sa stii ca °2 inseamna la puterea 2!!!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!