Răspuns :
808:[112-(64-3×a)×4:23]=2
112-(64-3×a)×4:23 = 808:2
112-(64-3×a)×4:23 = 404
(64-3×a)×4:23 = 112-404
(64-3×a)×4:23 = -292
(64-3×a)×4 = -292×23
(64-3×a)×4 = -6 716
64-3×a = -6 716:4
64-3×a = -1 679
3×a = 64+1 679
3×a = 1 743
a = 1 743:3
a = 581
10+10:{[10+10×(a-10)]:10-10}=11
10:{[10+10×(a-10)]:10-10}= 11-10
10:{[10+10×(a-10)]:10-10}= 1
[10+10×(a-10)]:10-10= 10
[10+10×(a-10)]:10 = 10+10
[10+10×(a-10)]:10 = 20
[10+10×(a-10)] = 20×10
10+10×(a-10) = 200
10×(a-10) = 200-10
10×(a-10) = 190
a - 10 = 190:10
a-10 = 19
a = 19+10
a = 29
112-(64-3×a)×4:23 = 808:2
112-(64-3×a)×4:23 = 404
(64-3×a)×4:23 = 112-404
(64-3×a)×4:23 = -292
(64-3×a)×4 = -292×23
(64-3×a)×4 = -6 716
64-3×a = -6 716:4
64-3×a = -1 679
3×a = 64+1 679
3×a = 1 743
a = 1 743:3
a = 581
10+10:{[10+10×(a-10)]:10-10}=11
10:{[10+10×(a-10)]:10-10}= 11-10
10:{[10+10×(a-10)]:10-10}= 1
[10+10×(a-10)]:10-10= 10
[10+10×(a-10)]:10 = 10+10
[10+10×(a-10)]:10 = 20
[10+10×(a-10)] = 20×10
10+10×(a-10) = 200
10×(a-10) = 200-10
10×(a-10) = 190
a - 10 = 190:10
a-10 = 19
a = 19+10
a = 29
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!