Răspuns :
f-56+32-7=3+4+36
f-56+32-7=43
f-56+32=43+7
f-56+32=50
f-56=50-32
f-56=18
f=56+18
f=74
f-56+32-7=43
f-56+32=43+7
f-56+32=50
f-56=50-32
f-56=18
f=56+18
f=74
f-56+4 x 8-14:2=24:8+32:8+36
f-56+32-7=3+4+36
f-56+32-7=7+36
f-56+32-7=43
f-56+32=43+7
f-56+32=50
f-56=50-32
f-56=18
f=56+18
f=74
f-56+32-7=3+4+36
f-56+32-7=7+36
f-56+32-7=43
f-56+32=43+7
f-56+32=50
f-56=50-32
f-56=18
f=56+18
f=74
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!