Răspuns :
(a+a+b-a+b)= 64-38=26
a=26
acum stiind ca a=26 il vom afla pe b
(a+b-a) = 38(rezultatul) - 26(a)=12
b=12
Sper ca te-am ajutat
FUNDA???
a=26
acum stiind ca a=26 il vom afla pe b
(a+b-a) = 38(rezultatul) - 26(a)=12
b=12
Sper ca te-am ajutat
FUNDA???
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!