Răspuns :
5 5-2√2-1 4-2√2
(2√2+1)(x+1)<5 => x+1 < ---------- => x< ------------ => x< ----------- =
2√2+1 2√2+1 2√2+1
(4-2√2)(2√2-1) 8√2-4-8+2√2 10√2 - 10
= --------------------- = --------------------- = -------------- =(10/7)(√2-1)
(2√2+1)(2√2-1) 8-1 7
(2√2+1)(x+1)<5 => x+1 < ---------- => x< ------------ => x< ----------- =
2√2+1 2√2+1 2√2+1
(4-2√2)(2√2-1) 8√2-4-8+2√2 10√2 - 10
= --------------------- = --------------------- = -------------- =(10/7)(√2-1)
(2√2+1)(2√2-1) 8-1 7
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!