Răspuns :
(x-2)²≥0
(y-3)²≥0
⇒(x-2)²+(y-3)²≥0
Dar (x-2)²+(y-3)²=0⇒
(x-2)²=0
(y-3)²=0
⇒
x-2=0
y-3=0
x=2
y=3
(y-3)²≥0
⇒(x-2)²+(y-3)²≥0
Dar (x-2)²+(y-3)²=0⇒
(x-2)²=0
(y-3)²=0
⇒
x-2=0
y-3=0
x=2
y=3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!