Răspuns :
(-2)·(-6):(-3) =
(-2)·2=
(-4)
sau :
(-2)·(-6):(-3) =
12:( -3)=
(-4)
Sper că te-am ajutat !
(-2)·2=
(-4)
sau :
(-2)·(-6):(-3) =
12:( -3)=
(-4)
Sper că te-am ajutat !
(-2)x(-6)=12
12:(-3)=(-4)
Regula : (-):(-)=(+)
(-):(+)=(-)
(+):(-)=(-)
(+):(+)=(+)
12:(-3)=(-4)
Regula : (-):(-)=(+)
(-):(+)=(-)
(+):(-)=(-)
(+):(+)=(+)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!