Răspuns :
√16=4
√16 + 6√7 = 4 + 6√7 = (dam factor comun pe 2 si avem) = 2(2 + 3√7) (si ramane asa)
√16 + 6√7 = 4 + 6√7 = (dam factor comun pe 2 si avem) = 2(2 + 3√7) (si ramane asa)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!