Răspuns :
a) f(2)=2·2+1 ⇒ f(2)=5
b) f(x)=0 ⇒2x+1=0 ⇒x=-1/2 A(-1/2,0)
c) f(√3)·f(-√3)=(2√3+1)(-2√3+1)=(1+2√3)(1-2√3)=1²-(2√3)²=1-12=-11
b) f(x)=0 ⇒2x+1=0 ⇒x=-1/2 A(-1/2,0)
c) f(√3)·f(-√3)=(2√3+1)(-2√3+1)=(1+2√3)(1-2√3)=1²-(2√3)²=1-12=-11
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!