Răspuns :
Salut!
A doua ecuatie devine 15y - 7y = 8 => 8y = 8 => y = 1 => x = 3 => solutia sistemului este (3, 1);
Bafta!
A doua ecuatie devine 15y - 7y = 8 => 8y = 8 => y = 1 => x = 3 => solutia sistemului este (3, 1);
Bafta!
5x-7y =8
x =3y
5*3y -7y =8
15y -7y =8
8y =8
y =1
x=3y
x=3*1 =3
v ; 5*3 - 7*1 =15-7 =8
x =3y
5*3y -7y =8
15y -7y =8
8y =8
y =1
x=3y
x=3*1 =3
v ; 5*3 - 7*1 =15-7 =8
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!