E(x)= expresie si acolo avem o formula de calcul prescurtat prin urmare aceasta este : (a+b)^2 = a^2+2xaxb+b2 Adica: (2x+3)^2=2X^2+2x2Xx3 + 3^2 =4x+12x+9 =16x+9 x=16-9 x=3 Deci S( Solutia) = {3}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!