Răspuns :
11,7+3x = 4(2,5x+x)
11,7+3x = 10+4x
3x-4x = 10-11,7
-x = -1,7 /•(-1)
x = 1,7.
J'espère aidé :)
11,7+3x = 10+4x
3x-4x = 10-11,7
-x = -1,7 /•(-1)
x = 1,7.
J'espère aidé :)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!