Răspuns :
(27+x):2
------------- = 1 / 2
36
[(27+X):2]×2=36×1
[(27+X):2]×2=36
(27+X):2=36:2
(27+X):2=18
27+X=18×2
27+X=36
X=36-27
X=9
------------- = 1 / 2
36
[(27+X):2]×2=36×1
[(27+X):2]×2=36
(27+X):2=36:2
(27+X):2=18
27+X=18×2
27+X=36
X=36-27
X=9
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!