Răspuns :
a+b=63,39
a)
a=b×2
b×2+b=63,39
b×3=63,39
b=63,39:3
b=21,13
a=b×2
a=21,13×2
a=42,6
b)
a=b+18,24
b+18,24+b=63,39
2×b+18,24=63,39
2×b=63,39-18,24
2×b=45,15
b=45,15:2
b=22,575
a=b+18,24
a=22,575 +18,24
a=40,815
a)
a=b×2
b×2+b=63,39
b×3=63,39
b=63,39:3
b=21,13
a=b×2
a=21,13×2
a=42,6
b)
a=b+18,24
b+18,24+b=63,39
2×b+18,24=63,39
2×b=63,39-18,24
2×b=45,15
b=45,15:2
b=22,575
a=b+18,24
a=22,575 +18,24
a=40,815
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!