Răspuns :
1) a+b=63,39
a)a=2b
2b+b=63,39
3b=63,39
b=21,13 => a=42,26
a)a=2b
2b+b=63,39
3b=63,39
b=21,13 => a=42,26
1)
a+b=63,39
a= |---| |---|
b= |---|
a-b=18,24
b=18,24
a=2×18,24
a=36,48
a+b=63,39
a= |---| |---|
b= |---|
a-b=18,24
b=18,24
a=2×18,24
a=36,48
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!