Răspuns :
(4x - 3) · (-3) = 6x + 23
-12x + 9 = 6x + 23 /-9
-12x = 6x + 14 /-6x
-18x = 14 /:(-18)
x = 14 : (-18) = [tex]-\frac{7}{9}[/tex]
/robertinni
-12x + 9 = 6x + 23 /-9
-12x = 6x + 14 /-6x
-18x = 14 /:(-18)
x = 14 : (-18) = [tex]-\frac{7}{9}[/tex]
/robertinni
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!