Răspuns :
((4+3)*3)-20=1
(7*3)-20
=21-20
=1
(2+2+2)*2=12
(4+2)*2=
=6*2
=12
(1-1)*(11-9)*1=0
0*2*1=
=0*1
=0
(7*3)-20
=21-20
=1
(2+2+2)*2=12
(4+2)*2=
=6*2
=12
(1-1)*(11-9)*1=0
0*2*1=
=0*1
=0
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!