pai folosești formula care ți a zis o și în enunț de exemplu. (5+3)(5-3)=5^2-3^2=25-9=14 (x√2-1)(x√2+1)=x^2*2-1=2x^2-1 (x^2-3)(x^2+3)=x^4-9 sper că ai înțeles cum de calculează
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!