Răspuns :
XY + YX = 77
10×X + Y + 10×Y + X = 77
11×X + 11×Y = 77
11×(X+Y) = 77
X+Y = 77:11
X+Y = 7
XY = 16; 25; 34; 43; 52; 61 .
10×X + Y + 10×Y + X = 77
11×X + 11×Y = 77
11×(X+Y) = 77
X+Y = 77:11
X+Y = 7
XY = 16; 25; 34; 43; 52; 61 .
x + y = 7
7= 1+6; 2+5; 3+4.
ne rezulta
16+61; 25+52; 34+43.sau 61+16....... adica viceversa dar este acelasi lucru acestea sunt cele de baza !!!!
7= 1+6; 2+5; 3+4.
ne rezulta
16+61; 25+52; 34+43.sau 61+16....... adica viceversa dar este acelasi lucru acestea sunt cele de baza !!!!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!