X-5(x-1)=x×(-1)^2011 X-5x+5=-x -4x+5=-x+4x 5=3x x=5 supra 3 2(3x-4)-4m=5 supra 3 (m+1) 2 (3×5 supra 3-4)-4m=5 supra 3 (m+1) 2-4m=5 supra 3 m+5 supra 3 6-5 totul supra 3=12+5 totul supra 3 m 1 supra 3=17 supra 3 m M=1 supra 3×3 supra 17 M=1 supra 17
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!