Răspuns :
88+88:(88*(88+1):88-1)=
88+88:(88*89:88-1)=
88+88:(7832:88-1)=
88+88:(89-1)=
88+88:88=
88+1=
89
88+88:(88*89:88-1)=
88+88:(7832:88-1)=
88+88:(89-1)=
88+88:88=
88+1=
89
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!