Răspuns :
(a + 1,3) × 2 - 5,6 = 11,4
(a + 1,3) × 2 = 11,4 + 5,6
(a + 1,3) × 2 = 17
a + 1,3 = 17 :2
a + 1,3 = 8,5
a = 8,5 - 1,3
a = 7,2
V. (7,2 + 1,3) × 2 - 5,6 = 8,5 ×2 - 5,6 = 17 - 5,6 = 11,4
(a + 1,3) × 2 = 11,4 + 5,6
(a + 1,3) × 2 = 17
a + 1,3 = 17 :2
a + 1,3 = 8,5
a = 8,5 - 1,3
a = 7,2
V. (7,2 + 1,3) × 2 - 5,6 = 8,5 ×2 - 5,6 = 17 - 5,6 = 11,4
x+1,3=a*2=b-5,6=11,4
x+1,3=a*2=b=11,4+5,6
x+1,3=a*2=17-5,6=11,4
x+1,3=a=17:2
x+1,3=a=8,5*2=17-5,6=11,4
x+1,3=8,5*2=17-5,6=11,4
x=8,5-1,3
x=7,2
nr=7,2
sper ca te-am ajutat si ca este bine
x+1,3=a*2=b=11,4+5,6
x+1,3=a*2=17-5,6=11,4
x+1,3=a=17:2
x+1,3=a=8,5*2=17-5,6=11,4
x+1,3=8,5*2=17-5,6=11,4
x=8,5-1,3
x=7,2
nr=7,2
sper ca te-am ajutat si ca este bine
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!