👤

7(2x-1)-3(4x-1)=5(3x+2)-1 va rog mult ajutatima

Răspuns :

7(2x-1)-3(4x-1)=5(3x+2)-1
14x-7-12x+3=15x+10-1
2x-4=15x+9
15x-2x=-4-9
13x=-13
x=-13:13
x=-1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari