Răspuns :
[2·(-14)-8·(-14)+(-7)·6]÷(-7)+9=
(-28+112-42)÷(-7)+9=
42÷(-7)+9=
- 6+9= 3
(-28+112-42)÷(-7)+9=
42÷(-7)+9=
- 6+9= 3
Raspunsul este:
[2*(-14)-8*(-14) + (-7)*6] / (-7)+9
=( -28+112-42) /(-7)+9
=42/(-7)+9
=-6+9
=3
P.S SEMNUL ACESTA / INSEAMNA IMPARTIT.
SUCCES!!!
[2*(-14)-8*(-14) + (-7)*6] / (-7)+9
=( -28+112-42) /(-7)+9
=42/(-7)+9
=-6+9
=3
P.S SEMNUL ACESTA / INSEAMNA IMPARTIT.
SUCCES!!!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!