Răspuns :
(3*5+(2-(6-4):2)):((6x+3+6):3-1)=4
(15+(2-2:2)):((6x+9):3-1)=4
(15+1):(2x+3-1)=4
16:(2x+2)=4
8:(x+1)=4
4x+4=8
4x=8-4
4x=4
x=4:4
x=1
(15+(2-2:2)):((6x+9):3-1)=4
(15+1):(2x+3-1)=4
16:(2x+2)=4
8:(x+1)=4
4x+4=8
4x=8-4
4x=4
x=4:4
x=1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!