Răspuns :
2+3+...+11=65
(1+2+3...+11)-1=(11*12:2)-1=11*6-1=66-1=65
(1+2+3...+11)-1=(11*12:2)-1=11*6-1=66-1=65
Sgauss = 1+2+..n = n(n+1)/2
2+3+..11 = 1+2+...+11-1 = 11x12/2 - 1 = 66 - 1 =65
2+3+..11 = 1+2+...+11-1 = 11x12/2 - 1 = 66 - 1 =65
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!