Răspuns :
10×{100-[100-(100-1)]}=
10×[100-(100-99)]=
10×(100-1)=
10×99=
990
10×[100-(100-99)]=
10×(100-1)=
10×99=
990
10×{100-[100-(100-1)]}
10×[100-(100-99)]
10×(100-1)
10×99
990
Succes!!!!♡☆♡
10×[100-(100-99)]
10×(100-1)
10×99
990
Succes!!!!♡☆♡
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!