Răspuns :
m:m+n:n=2×n+2×m
m:m si n:n inseamna 1
1+1=2(n+m) aici l.am dat factor comun pe 2
2=2(n+m) |:2 am impartit prin 2
deci rezulta ca:
=>n+m=1
m:m si n:n inseamna 1
1+1=2(n+m) aici l.am dat factor comun pe 2
2=2(n+m) |:2 am impartit prin 2
deci rezulta ca:
=>n+m=1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!