👤

-7-[-3+(-10)-(-2+1)]+5
Rezultatul trebuie să dea 10


Răspuns :

-7-[-3+(-10)-(-2+1)]+5=
-7-[-3-10-(-1)]+5=
-7-[-13+1]+5=
-7-(-12)+5=
-7+12+5=
5+5=
10
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari