Răspuns :
(x-12,7)4+2,356=3,556
(x-12,7)4=3,556-2,356
(x-12,7)4=1,2
x-12,7=1,2/4
x-12,7=0,3
x=0,3+12,7
x=13
(x-12,7)4=3,556-2,356
(x-12,7)4=1,2
x-12,7=1,2/4
x-12,7=0,3
x=0,3+12,7
x=13
[(a-12,7)ₓ4]₊2,356=3,556(a-12,7=e);=(eₓ4)=3,556-2,356;4e=1,2;e=1,2:4;e=0,3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!