Răspuns :
x=1
y=1
f(x)=2•1+b=1
b=1-2=-1
f(x)=2x-1
g(x)=a•1+6=1
a=1-6=-5
g(x)=-5a+6=6-5x
y=1
f(x)=2•1+b=1
b=1-2=-1
f(x)=2x-1
g(x)=a•1+6=1
a=1-6=-5
g(x)=-5a+6=6-5x
f(1)=1
g(1)=1
2+b=1 ⇒b=-1
a+6=1⇒a=-5
f(x)=2x-1
g(x)=-5x+6
verificare
2x-1=-5x+6
7x=7
x=1 adevarat
f(1)=2*1-1=1 adevarat
g(1)=-5*1+6=1 adevarat
problema este bine rezolvata
g(1)=1
2+b=1 ⇒b=-1
a+6=1⇒a=-5
f(x)=2x-1
g(x)=-5x+6
verificare
2x-1=-5x+6
7x=7
x=1 adevarat
f(1)=2*1-1=1 adevarat
g(1)=-5*1+6=1 adevarat
problema este bine rezolvata
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!