Înlocuim în ecuațiile date. f(1) = a +b = g (1) = c + d f (3) = 3a+b = g(3) = 3c +d
a+b = c +d 3a+b = 3c+d Înlocuim în cea de-a doua ecuație informațiile de la prima. 2a +a+b = 2a +c+d = 3c+d 2a = 2 c a = c b = d f(5) = 5a+b = 5c+d = g(5) = 5c+d
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!