Răspuns :
3x²-3=0⇔x²=1⇔x=-1;x=1
2x+6≠0⇒x≠-3
-∞ -3 -1 1 +∞
--------- //++++0-------0++++++
x∈(-3;-1]∪[1;∞)
2x+6≠0⇒x≠-3
-∞ -3 -1 1 +∞
--------- //++++0-------0++++++
x∈(-3;-1]∪[1;∞)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!