Răspuns :
a-b=24
b=3×a
a-3a=24
-2a=24
a=-24:2
a=-12
-12-b=24
-b=24+12
-b=36/×(-1)
b=-36
verificare: -12-(-36)=-12+36=24
b=3×a
a-3a=24
-2a=24
a=-24:2
a=-12
-12-b=24
-b=24+12
-b=36/×(-1)
b=-36
verificare: -12-(-36)=-12+36=24
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!