Răspuns :
[-4^3*2^5]^6:(-2)^10=[-2^6*2^5]^6:(-2)^10=[-2^6*2^5]^6:(-2)^10=(-2)^66:(-2)^10=-2^56
(-64 * 32)^ 6 : 1024 = (-2048)^6 : 1024 = (2*1024)^6 : 1024 = 2^6 * 1024^6 : 1024 = 64 * 1024^5 = 64 * (64 * 16)^5 = 64^6 * 16^5 = (4^3)^6 * (4^2)^5 = 4^18 * 4^10 = 4^28 = 2^56
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!