Răspuns :
x= -2
5(x+1)-3=17-3x
5(-2+1)-3=17-3×(-2)
5×(-1)-3=17+6
-5-3=23
-8=23
Ceea ce nu este adevarat
5(x+1)-3=17-3x
5(-2+1)-3=17-3×(-2)
5×(-1)-3=17+6
-5-3=23
-8=23
Ceea ce nu este adevarat
x=-2
5(x+1)-3=17-3x
5(-2+1)-3=17-3(-2)
-10+5-3=17+6
-5-3= 17+6
-8=23
Este falsa
5(x+1)-3=17-3x
5(-2+1)-3=17-3(-2)
-10+5-3=17+6
-5-3= 17+6
-8=23
Este falsa
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!