x=11/(3-y) 3·11/(3-y)-11/(3-y)·y=11 amplifici cu 3-y⇒(9-3y)11-(3y-y²)11=(3-y)11 dai factor comun pe 11 ⇒9-3y-3y+y²=3-y⇒y²-5y+6=0 Δ=b²-4ac=25-24=1 y1=3 y2=2 Y=2 X=11 SPER CA TE-AM AJUTAT !AM AVUT SI EU EX ASTA CA TEMA!COROANA
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!