(ax+b)^2= a^2*x^2+2ab+b^2 (ax-b)^2= a^2*x^2+ 2ab+b^2 (ax-b)(ax+b)= a^2 x^2-b^2 iti fac doar a) 4x^2+12x+9+ x^2-4=3x^2+12x+5 3x^2+12x+5=3x^2+8x+1 (le ducem pe toate in stanga) 4x+4=0 4x=-4 x=-1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!