Răspuns :
=(x²-6²)/(x²+2•x•6+6²)=(x-6)(x+6)/(x+6)²
simplifica prin x+6
=(x-6)/(x+6)
simplifica prin x+6
=(x-6)/(x+6)
x² -36 / x² + 12x + 36=
x² -6² / x² + 2·6x + 6²=
(x-6)(x+6)/(x+6)²=(x-6)/(x+6)
x² -6² / x² + 2·6x + 6²=
(x-6)(x+6)/(x+6)²=(x-6)/(x+6)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!