Răspuns :
2-(x-4)-3x=7=>
2-x+4-3x=7=>
2+4-4x=7=>
6-4x=7=>
-4x=-6+7=>
-4x=1=>
x=-1/4
S={-1/4}
2-x+4-3x=7=>
2+4-4x=7=>
6-4x=7=>
-4x=-6+7=>
-4x=1=>
x=-1/4
S={-1/4}
2-(x-4)-3x=7 <=> 2-x+4-3x=7 <=> -x-3x=-2-4+7 <=> -x-3x=-6+7 <=> -4x=1 <=> x=-1/4
Răspuns: S={-1/4}
Răspuns: S={-1/4}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!