Răspuns :
2x² = 3
x² = 3/2
x = √(3/2) ⇒ x₁ = +√3/√2 = +√6/2 ≈ +1,225 si
x₂ = - √3/√2 = - √6/2≈ - 1,225
x² = 3/2
x = √(3/2) ⇒ x₁ = +√3/√2 = +√6/2 ≈ +1,225 si
x₂ = - √3/√2 = - √6/2≈ - 1,225
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!