Răspuns :
24 . (-3) : (-6) : (-1) + ( -2) . (-3) - ( +1)
=-24·(-3):(-6) +6-1
=-12+6-1
= -7
=-24·(-3):(-6) +6-1
=-12+6-1
= -7
-24 *(-3):(-6)+6-1
=-12+6-1
=-7
...........................................
=-12+6-1
=-7
...........................................
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!