Răspuns :
3(2/3-1/3)=1
3×(2/3-1/3)=1
3×1/3=1 rezultă 3/3 si se simplifică cu 3 si scăpăm de numitori
3/3=1/1=1
1=1
3×(2/3-1/3)=1
3×1/3=1 rezultă 3/3 si se simplifică cu 3 si scăpăm de numitori
3/3=1/1=1
1=1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!