Răspuns :
a ) = 3 - 4 rad 3 + 4 = 7 - 4rad3
b) = 4 + 4rad3 +3 = 7 + 4rad3
b) = 4 + 4rad3 +3 = 7 + 4rad3
(√3 - 2)² =√3^2-4√3+2^2=√9-4√3+4=3-4√3+4=7-4√3
(2+√3)² =2^2+4√3+√3^3=4+4√3+3=7+4√3
(2+√3)² =2^2+4√3+√3^3=4+4√3+3=7+4√3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!