Răspuns :
CxH(2x+2)O2 +(3x-1)/2 O2 ⇒ xCO2 + (x+1)H2O
nH2O = (x+1)·n diol = 18/18 = 1
x+1 = 1/0,2 = 5 ⇒ x = 4
diol : C4H10O2 C4H8(OH)2
1,2butandiol; 1,3butandiol; 1,4butandiol; 2,3butandiol
nH2O = (x+1)·n diol = 18/18 = 1
x+1 = 1/0,2 = 5 ⇒ x = 4
diol : C4H10O2 C4H8(OH)2
1,2butandiol; 1,3butandiol; 1,4butandiol; 2,3butandiol
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Chimie. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!